Κροατια Σεισμοσ - Ci5fztdo V14um - Ένα παιδί, 12 ετών, έχασε τη ζωή του από τον από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 ρίχτερ που έπληξε την κροατία το μεσημέρι της τρίτης (29/12), ενώ οι προσπάθειες.

Posted by bella's think room on Tuesday, December 29, 2020

Κροατια Σεισμοσ - Ci5fztdo V14um - Ένα παιδί, 12 ετών, έχασε τη ζωή του από τον από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 ρίχτερ που έπληξε την κροατία το μεσημέρι της τρίτης (29/12), ενώ οι προσπάθειες.. (ώρα ελλάδας) στην κροατία, σύμφωνα με προκαταρκτική εκτίμηση του ευρωμεσογειακού σεισμολογικού κέντρου (emsc). Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός ήταν της τάξεως των 5,2 ρίχτερ. Τα κτίρια στην κεντρική κροατία καταρρέουν καθώς ο σεισμός γίνεται αισθητός σε ολόκληρη τη χώρα και στη γειτονική σερβία, βοσνία.το ευρωπαϊκό μεσογειακό σεισμολογικό κέντρο δήλωσε ότι ο. Αισθητός και σε άλλες χώρες. Ο σεισμός που έπληξε σήμερα την κροατία έγινε αισθητός και στην ιταλία, από την βορειοανατολική πόλη της τεργέστης, μέχρι την ευρύτερη περιοχή της νάπολης.

Χθες δευτέρα σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών σημειώθηκε στην κεντρική κροατία και πάλι κοντά στην πέτρινια προκαλώντας μόνο ελαφρές υλικές ζημιές. Ένα παιδί, 12 ετών, έχασε τη ζωή του από τον από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 ρίχτερ που έπληξε την κροατία το μεσημέρι της τρίτης (29/12), ενώ οι προσπάθειες. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στην πρωτεύουσα της κροατίας, το ζάγκρεμπ, σύμφωνα με το γερμανικό κέντρο γεωεπιστημών (gfz). Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή ζημιές. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχουν καταγραφεί σημαντικές ζημιές κυρίως στην κωμόπολη πετρίνια.

Kroatia Seismos 5 3r Boreia Toy Zagkremp Left Gr
Kroatia Seismos 5 3r Boreia Toy Zagkremp Left Gr from left.gr
Κοντά στο ζάγκρεμπ το επίκεντρο. Τη σεισμική δραστηριότητα στην κροατία παρακολουθεί ανήσυχη και η ευρώπη. Πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση 6,3 ρίχτερ σημεiώθηκε στην κροατία. Ένα παιδί νεκρό, πολλοί τραυματίες από τον σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στην κεντρική κροατία, με τις. Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στο ζάγκρεμπ στην κροατία, με βίντεο να δείχνει ανθρώπους να ανασύρονται από τα ερείπια. Σεισμός 5,2 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στο κεντρικό τμήμα της κροατίας με επίκεντρο περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα. Προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για τραυματισμούς ή ζημιές.

Ο σεισμός που έπληξε σήμερα την κροατία έγινε αισθητός και στην ιταλία, από την βορειοανατολική πόλη της τεργέστης, μέχρι την ευρύτερη περιοχή της νάπολης.

Τα κτίρια στην κεντρική κροατία καταρρέουν καθώς ο σεισμός γίνεται αισθητός σε ολόκληρη τη χώρα και στη γειτονική σερβία, βοσνία.το ευρωπαϊκό μεσογειακό σεισμολογικό κέντρο δήλωσε ότι ο. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχουν καταγραφεί σημαντικές ζημιές κυρίως στην κωμόπολη πετρίνια. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά. Σεισμός 6,4 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στην κροατία, με επίκεντρο την πρωτεύουσα της χώρας, το ζάγκρεμπ, μόλις 9. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του ζάγκρεμπ. Στο μεταξύ η σλοβενία ανακοίνωσε ότι θα κλείσει. Κοντά στο ζάγκρεμπ το επίκεντρο. Ο σεισμός που έπληξε σήμερα την κροατία έγινε αισθητός και στην ιταλία, από την βορειοανατολική πόλη της τεργέστης, μέχρι την ευρύτερη περιοχή της νάπολης. Τη δευτέρα σημειώθηκε σεισμός 5,2 βαθμών στο κεντρικό τμήμα της κροατίας με επίκεντρο περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας ζάγκρεμπ. Ένα άτομο τουλάχιστον έχασε τη ζωή του στον ισχυρό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης κοντά στην πρωτεύουσα της κροατίας ζάγκρεμπ σύμφωνα με. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα. Τη σεισμική δραστηριότητα στην κροατία παρακολουθεί ανήσυχη και η ευρώπη. Χρβάτσκα), της οποίας η επίσημη ονομασία είναι δημοκρατία της κροατίας (κροατικά:

Χρβάτσκα), της οποίας η επίσημη ονομασία είναι δημοκρατία της κροατίας (κροατικά: Μέσω twitter, η πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής, ούρσουλα φον ντερ λάιεν, εξέφρασε τη στήριξή της στην. Σεισμός 6,4 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στην κροατία, με επίκεντρο την πρωτεύουσα της χώρας, το ζάγκρεμπ, μόλις 9. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά. Ένα άτομο τουλάχιστον έχασε τη ζωή του στον ισχυρό σεισμό των 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ που σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης κοντά στην πρωτεύουσα της κροατίας ζάγκρεμπ σύμφωνα με.

Qw9invbpd2vxvm
Qw9invbpd2vxvm from static.euronews.com
Σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στις 7.28 π.μ. Ένα παιδί, 12 ετών, έχασε τη ζωή του από τον από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 ρίχτερ που έπληξε την κροατία το μεσημέρι της τρίτης (29/12), ενώ οι προσπάθειες. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών στην κροατία. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 6,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά. Κοντά στο ζάγκρεμπ το επίκεντρο. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά του ζάγκρεμπ. Republika hrvatska, ρεπούμπλικα χρβάτσκα), είναι χώρα στη νοτιοανατολική ευρώπη, και συνορεύει στα βόρεια με την ουγγαρία και τη σλοβενία.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, έχουν καταγραφεί σημαντικές ζημιές κυρίως στην κωμόπολη πετρίνια.

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών στην κροατία. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα κοντά στην πρωτεύουσα της κροατίας, το ζάγκρεμπ, σύμφωνα με το γερμανικό κέντρο γεωεπιστημών (gfz). Χρβάτσκα), της οποίας η επίσημη ονομασία είναι δημοκρατία της κροατίας (κροατικά: Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, ο σεισμός είχε μέγεθος 6,3 βαθμούς της κλίμακας ρίχτερ. Σεισμός 5,2 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στο κεντρικό τμήμα της κροατίας με επίκεντρο περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της. Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα. Σοκ στην κροατία και την πόλη σισάκ καθώς ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την περιοχή. Ο σεισμός που έπληξε σήμερα την κροατία έγινε αισθητός και στην ιταλία, από την βορειοανατολική πόλη της τεργέστης, μέχρι την ευρύτερη περιοχή της νάπολης. Ο σεισμός που έπληξε σήμερα την κροατία έγινε αισθητός και στην ιταλία, από την βορειοανατολική πόλη της τεργέστης, μέχρι την ευρύτερη περιοχή της νάπολης. Σεισμός 6,4 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στην κροατία, με επίκεντρο την πρωτεύουσα της χώρας, το ζάγκρεμπ, μόλις 9. Ένα παιδί νεκρό, πολλοί τραυματίες από τον σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στην κεντρική κροατία, με τις. Κοντά στο ζάγκρεμπ το επίκεντρο. Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κροατία.

Σύμφωνα με το ευρωμεσογειακό ινστιτούτο, το επίκεντρο εντοπίζεται 42 χιλιόμετρα. Μέσω twitter, η πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής, ούρσουλα φον ντερ λάιεν, εξέφρασε τη στήριξή της στην. Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στο ζάγκρεμπ στην κροατία, με βίντεο να δείχνει ανθρώπους να ανασύρονται από τα ερείπια. Σεισμός 6,4 ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της τρίτης στην κροατία, με επίκεντρο την πρωτεύουσα της χώρας, το ζάγκρεμπ, μόλις 9. Σεισμός 5,2 βαθμών σημειώθηκε σήμερα στο κεντρικό τμήμα της κροατίας με επίκεντρο περίπου 50 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της.

X9q 9kb5izqbzm
X9q 9kb5izqbzm from files2.abingcdn.com
Ο σεισμός που έπληξε σήμερα την κροατία έγινε αισθητός και στην ιταλία, από την βορειοανατολική πόλη της τεργέστης, μέχρι την ευρύτερη περιοχή της νάπολης. Χθες δευτέρα σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών σημειώθηκε στην κεντρική κροατία και πάλι κοντά στην πέτρινια προκαλώντας μόνο ελαφρές υλικές ζημιές. Σοκ στην κροατία και την πόλη σισάκ καθώς ισχυρός σεισμός 6,3 ρίχτερ ταρακούνησε την περιοχή. Διασώστες κατάφεραν να ανασύρουν ζωντανούς έναν άνδρα και ένα παιδί από τα ερείπια ενός κτιρίου. Χρβάτσκα), της οποίας η επίσημη ονομασία είναι δημοκρατία της κροατίας (κροατικά: Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κροατία. Ισχυρός σεισμός σημειώθηκε πριν από λίγα λεπτά στην κροατία. Ένα παιδί, 12 ετών, έχασε τη ζωή του από τον από τον ισχυρό σεισμό των 6,4 ρίχτερ που έπληξε την κροατία το μεσημέρι της τρίτης (29/12), ενώ οι προσπάθειες.

Μέσω twitter, η πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής, ούρσουλα φον ντερ λάιεν, εξέφρασε τη στήριξή της στην.

Στο μεταξύ η σλοβενία ανακοίνωσε ότι θα κλείσει. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών στην κροατία. Πολλοί εγκαταλείπουν το ζάγκρεμπ αγνοώντας την απαγόρευση ταξιδιού που επιβλήθηκε λόγω κορονοϊού. Νέος ισχυρός σεισμός 6, 3 ρίχτερ σημειώθηκε στην κροατία το μεσημέρι της τρίτης (29.12.2020). Μέσω twitter, η πρόεδρος της ευρωπαϊκής επιτροπής, ούρσουλα φον ντερ λάιεν, εξέφρασε τη στήριξή της στην. Χθες δευτέρα σεισμός μεγέθους 5,2 βαθμών σημειώθηκε στην κεντρική κροατία και πάλι κοντά στην πέτρινια προκαλώντας μόνο ελαφρές υλικές ζημιές. Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στο ζάγκρεμπ στην κροατία, με βίντεο να δείχνει ανθρώπους να ανασύρονται από τα ερείπια. Σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε στην κροατία. Αισθητός και σε άλλες χώρες. Ένα παιδί νεκρό, πολλοί τραυματίες από τον σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε σήμερα στην κεντρική κροατία, με τις. Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,4 βαθμών σημειώθηκε σήμερα κοντά στην πρωτεύουσα της κροατίας, το ζάγκρεμπ, σύμφωνα με το γερμανικό κέντρο γεωεπιστημών (gfz). Republika hrvatska, ρεπούμπλικα χρβάτσκα), είναι χώρα στη νοτιοανατολική ευρώπη, και συνορεύει στα βόρεια με την ουγγαρία και τη σλοβενία. Ο ισχυρός σεισμός που έπληξε την κροατία έχει ισοπεδώσει την μισή κωμόπολη της πετρίνια, ενώ αμέτρητοι είναι οι τραυματίες που σπεύδουν στα νοσοκομεία.

Previous
« Prev Post
December 29, 2020

0 comments:

Post a Comment